Avokádóolaj - Cauvin, a szakértő olajai

Az avokádót 7 000 éve emberek milliói fogyasztják. Ön kipróbálta már?

Cauvin – a szakértő olajai

A Cauvin márkanév olyan eredeti ízeket sorakoztat fel, amelyek különlegessé és rendhagyóvá teszik a fűszerezést az Ön konyhájában is.

Gondosan kiválogatott gyümölcsökből, első préseléssel nyert, hidegen sajtolt olaj különlegességek, melyek állandó, magas minőséget garantálnak.

Cauvin Avokádó olaj

Az avokádó – zöldség, gyümölcs és gyógynövény

A Közép-Amerikában honos avokádót az indiánok évezredek óta termesztik. A benne található többszörösen telítetlen zsírsavak rendkívül jó hatással vannak a szív működésére, valamint az erekre, emellett pedig csökkentik a koleszterin szintet. Magas B-vitamin tartalma segíti az agysejtek működését, illetve a melatonin termelést.

Avokádóolaj

Az avokádó érett terméséből olajat préselnek, melyet kozmetikai iparban és étkezési célokra is előszeretettel használnak.

85%-ban telítetlen zsírsavakból áll – ezeket a szervezet nem tudja előállítani, ezért táplálékokból kell a szükségletüket fedezni. Gazdag E-és A vitaminban.

Az avokádó olaj egyik különlegessége, hogy emulgeáló képességgel rendelkezik: ez azt jelenti, hogy önmagában is képes bizonyos mennyiségű víz és olaj emulgeálására.

A gyönyörű bőr titka

Tudta, hogy az avokádó olaj nem csupán étkeit teszi ellenállhatatlanná, hanem bőrét is? Magas A-és E vitamin tartalmának köszönhetően akár néhány csepp is gyógyír a száraz, vagy akár ekcémás bőrre is.

Fogyassza a Cauvin avokádó olajat salátákhoz, pácoláshoz, tésztákhoz, grillezéshez is!

Tekintse meg Cauvin olíva olajaink kínálatát a Termékek menüpont alatt, illetve az alábbi elérhetőségen: http://www.siclari.hu/termekek/elelmiszerek/cauvin