Egy kanál egészség - Lune de Miel egészség mézek

A Lune de Miel egészség szegmens termékcsalád biztosítja mindennapi egészségünket - a kaptárak évszázadok óta ismert előnyeit alapul véve.

Az Egészség szegmens méz termékcsalád termékeit a fogyasztói követelményeinek megfelelően fejlesztették ki.
A cseppmentes adagolókupakok egyszerű és praktikus használatot biztosítanak.

 

Az átlátszó üvegek lehetővé teszik, hogy a vásárlók megcsodálják az üveg belsejében lévő mézek sárga, arany színeit, emellett következtethessenek beltartalmának minőségére is.
 

A Lunede Miel Egészség szegmens célja, hogy természetes és egészség-megőrző termékeivel új ízvilágot nyújtson az ínyenceknek, valamint azoknak, akik figyelmet szentelnek egészségükre.

 

Méz méhpempővel: a méhpempő a kaptár legértékesebb és egyben legritkább kincse. A Lunede Miel ezt kombinálta a legfinomabbés legzamatosabbízekkel, hogy végeredményben egyidejűleg őrizze meg egészségünket ésízesítse édesételeinket.
Különlegességea gyöngyházfényű nektár, mely a méz simaságával kényezteti érzékeit.
 
Ginseng és méz :a Tá vol Keleten"élet gyökereként" ismert ginzeng az arisztokráciákés császárok eledele volt évszázadokon át. Több, mint 4000 éve mindenféle betegség gyógyíre. A ginzeng gyökerének édes és erőteljesíze pompásan harmonizál a méz lágyságával.
Fogyasztása kúraszerűen ajánlott: napi 1 kiskanál ginseng méz, lehetőleg étkezés előtt.
 
Propolisz és méz: a dolgozó méheka fákontalálható rügyekből nyerik ki ezta ritka, ragadós anyagot, hogyvédjéka fiatal méhhajtásokat. Az egyiptomiaka fáraók védelmére használták, hiszena propolisz tisztítja és regenerálja az emberi szervezetet.
A Lunede Miel lehetővé teszi, hogy mi is felfedezzük e rendkívül értékes kincset, melyet a természet anyja ésa lágy méz alkotott.
 
 Tekintse meg Lune de Miel minőségi mézeink kínálatát a Termékek menüpont alatt, illletve az alábbi elérhetőségen: http://www.siclari.hu/termekek/elelmiszerek/lune-de-miel