Lobodis - a méltányos kereskedelem elkötelezett híve

A Lobodis az egyetlen márka, mely teljes mértékben hitelesített, méltányos kereskedelemből származó termékeket értékesít.
A vállalat 160 fogyatékkal élőt foglalkoztat. Elsődleges céljuk, hogy segítsék a fogyatékkal élők társadalmi integrációját. Emellett tisztességes munkájukért jövedelemhez jutnak.
A Fair Trade nem egy marketing eszköz. Egy humanitárius megközelítés a kistermelők irányába.
A Lobodis bio termékei organikus gazdálkodásból származó alapanyagokból készülnek, melyeket a francia Ecocert ellenőrzött (szervezet, mely ellenőrzi a termékek előállításának helyét, biztosítja a termékek nyomonkövethetőségét és kifogástalan minőségét).

Mi is az a Fair Trade?

Fair Trade, azaz Méltányos Kereskedelem. Olyan irányított kereskedelmet takar, mely figyelmet szentel arra, hogy a kistermelő megkapja az őt megillető pénzt, melyért megdolgozott, melyért terményét beszolgáltatta.

Ezen kívül egy kereskedelmi partnerséget is jelent: a hátrányos helyzetű kistermelőknek biztosít jobb kereskedelmi feltételeket.

A Fair Trade egyre nagyobb hangsúlyt fektet a környezetvédelemre: méltányolják azon gazdálkodásokat, melyek védik a környezeti értékeket.

 A Lobodis bio termékeit Magyarországon a Biokontroll Hungária Non-Profit Kft. ellenőrizte.


Tekintse meg Lobodis termékeink kínálatát a Termékek menüpont alatt, illetve az alábbi elérhetőségen:
http://www.siclari.hu/termekek/elelmiszerek/lobodis